Потребителско име

Регистрирайте се

След създаването на профил, можете да\'ll да бъде в състояние да следи състоянието на плащане, проследяване на потвърждение, а вие също можете да оцените турне, след като приключите с обиколка.
Потребителско име*
Парола*
Потвърждаване На Паролата*
Име*
Фамилия*
Дата На Раждане *
Електронна поща*
Телефон*
Държава*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Моля, съгласен съм с всички условия и общите условия, преди да продължите към следващата стъпка

Вече си член?

Потребителско име

БУДАПЕЩА ЗАВОЯТ НА ДУНАВА БЕЛГРАД

0
Цена
от240лв.
Изберете пакет

Резервация Се Пристъпи

Запишете В Списъка С Желания

Добавяне на елемент в списъка с желания изисква акаунт

718

Защо да изберете нас?

  • Страхотни цени
  • Перфектно обслужване
  • 5 звездно преживяване
  • Всичко от което имате нужда

Имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

…let’s travel 

Bulgaria Travel Agency Ltd  РК 01-7480,    гр.Бургас 8000    ул.Гладстон 74
  +359 896 996619 +359 889 286532           www.bulgaria-travel.bg
БУДАПЕЩА- ГОЛЕМИЯТ ЗАВОЙ НА ДУНАВА- СЕНТЕНДРЕ- БЕЛГРАД
Дата: 14-17.05.2020
1 ден-
Отпътуване от Варна в 10.30 ч./ Антим I/- 270 лева
Отпътуване от Бургас в 13.00 ч. /бензиностанция ОМВ Метро/- 240 лева
Отпътуване от Ямбол и Сливен в 14.10 ч./паркинг Кабиле на магистралата/-235 лева
Отпътуване от Стара Загора в 15.20 ч./ Лукойл на входа на града/- 233 лева
Отпътуване от Пловдив в 16.30 ч./ Хепи на магистралата/-230 лева
Отпътуване от София в 18.00 / ОМВ на бул.Сливница/-225 лева
Преминаване на ГКПП Калотина. Нощен преход.
2 ден-
Пристигане в красивата унгарска столица Будапеща, разположена на двата бряга на река Дунав, обединила градовете Буда, Пеща и Обуда. Програма в града с местен екскурзовод (доплащане 15 евро) – Площада на героите – един от най-забележителните площади в унгарската столица, разположен в Пеща, в края на Андраши Авеню. В центъра на площада се издига мемориал със статуите на водачите на седемте племена, които основават Унгария през 9 век, както и други забележителни фигури от Унгарската история – крале и държавници. Там също е и паметника на Архангел Гавраил (36-метровия стълб), който според легендата се появил в съня на създателят на унгарската държава – Свети Стефан (Ищван) и му връчил светата корона, с която кралят утвърдил властта си като владетел, поставен от Бога; Националната галерия; величествената и изключително красива сграда на Парламента – една от най-представителните и известни парламентарни сгради в света; хълма Замъка с Рибарските кули, откъдето се открива незабравима гледка към Парламента, мостовете над Дунав и голяма част от града; красивата готическа катедрала „Св. Матияш“ – наречена в чест на краля, който два пъти се венчава в нея и др. Свободно време или по желание разходка с корабче по р.Дунав.  Настаняване в хотел. Нощувка.
3 ден-
Закуска. По желание с допълнително заплащане екскурзия до Големия завой на р. Дунав, която включва разглеждане на Сентендре – ренесансово селище в бароков стил, любимо място на художници, Вишеград – известен с Двореца на Крал Матиаш от XV в., Естергом – селището, където е роден и коронован първия унгарски Крал Ищван, център на католицизма, където се посещава най-голямата унгарска базилика. Завръщане в Будапеща и отпътуване за Белград. Настаняване в хотел. Нощувка.
4 ден-
Закуска. Туристическа програма в Белград: катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава – основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради. Пешеходна разходка в крепостта „Калемегдан” – тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата – гълъб, символ на победата и мира. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•    Транспорт с лицензиран автобус 2/3*;
•    1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в Будапеща;
•    1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в Белград
•   екскурзовод по маршрута
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•    автобусна и пешеходна туристическа програма в Будапеща с местен екскурзовод – 15 евро
•    разходка с корабче по р. Дунав в Будапеща -15 евро
•    екскурзия до Големия завой на река Дунав с  екскурзовод – 15евро / вкл. посещение на романтичното градче Сентендре – известно с множеството магазини за сувенири, малките музеи за керамика, вино, играчки; крепостта Вишеград – някогашна лятна резиденция на унгарските крале и старата столица Естергом – католически духовен център, където се намира най-голямата катедрала в Унгария.
•    Туристическа програма в Белград- 10 евро