Потребителско име

Регистрирайте се

След създаването на профил, можете да\'ll да бъде в състояние да следи състоянието на плащане, проследяване на потвърждение, а вие също можете да оцените турне, след като приключите с обиколка.
Потребителско име*
Парола*
Потвърждаване На Паролата*
Име*
Фамилия*
Дата На Раждане *
Електронна поща*
Телефон*
Държава*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Моля, съгласен съм с всички условия и общите условия, преди да продължите към следващата стъпка

Вече си член?

Потребителско име

ХЪРВАТСКА ПАНОРАМА

0
Цена
от469лв.
Вашето име*
Email адрес*
Запитване*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Моля, съгласен съм с всички условия и общите условия, преди да продължите към следващата стъпка
Запишете В Списъка С Желания

Добавяне на елемент в списъка с желания изисква акаунт

511

Защо да изберете нас?

  • Страхотни цени
  • Перфектно обслужване
  • 5 звездно преживяване
  • Всичко от което имате нужда

Имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

ЗАГРЕБ- ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА- ТРОГИР- СПЛИТ- ДУБРОВНИК- БУДВА- КОТОР

Bulgaria Travel Agency +359 896 996619, +359 889 286532 е-mail: bulgariatravel.burgas@gmail.com
България Травъл Ейджънси РК 01-7480 гр. Бургас ул.Гладстон 74
ХЪРВАТСКА ПАНОРАМА
ЗАГРЕБ- ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА- ТРОГИР- СПЛИТ- ДУБРОВНИК- БУДВА- КОТОР
Дата: 01-07.09.2020
 1 ДЕН
Отпътуване в 23.30 от Бургас / ОМВ на Метро/- 469 лева
Отпътуване в 00.40 от Сливен и Ямбол /паркинг Кабиле на магистралата/  – 465 лева
Отпътуване в 01.40 от Стара Загора / бензиностанция Лукойл на входа на града/- 460 лева
Отпътуване в 03.00 от Пловдив  /бензиностанция до Хепи на магистралата/- 450 лева
 
Отпътуване в 04.00 от София  /Руски паметник/ -439   лева
по маршрут София – Белград – Загреб. Пристигане вечерта. Настаняване в хотел ***. Нощувка.
2 ДЕН 
Закуска. Отпътуване за Плитвице рано сутринта. Този ден имате възможността да се насладите на красотите на Националния парк “Плитвице”, който е под егидата на ЮНЕСКО и е известен с 16-те си езера, всяко на различно ниво, съединени чрез серия от каскадни водопади, най-високият от които е 76 метра. Заобиколен от гъсти гори, Националният парк на Плитвице е природен феномен. Отпътуване за Трогир – стар град и пристанище на Адриатическия бряг в Хърватска. Свободно време за разглеждане на историческият град на Трогир, който е част от списъка на ЮНЕСКО и е разположен на малък остров между територията на Хърватия и остров Чиово. Богатата култура на града е създадена под влиянието на гърците, римляните и венецианците. Трогир е най – добре съхраненият комплекс в цяла Централна Европа. Центърът на историческия град е заобиколен от крепостни стени, строени през XV век. Вътре се намират замъкът Камерленго (построен от венецианците през XV век), кула, старинни жилища и дворци. В историческият център има 10-тина църкви и много сгради от XIII век. Градската порта датира от XVII век., а замъка на Дюка и малкия и големия замък Чипико са от XV век. Интересна е катедралата Св. Лорънс от Трогир, която е построена през XIII век, като западния портал на катедралата е творение на известния хърватски майстор – Радован. Нощувка.
3 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Сплит и свободно време на разглеждане на града – прекрасно градче с тесни улички и малки площадчета във венециански стил, наоколо се редуват приятни кафенета, ресторанти, художествени галерии и антикварни магазини. Интерес представляват дворецът на семейство Мещрович, днес превърнат в „Галерия-музей Иван Мещрович“, на името на известния скулптор Иван Мещрович; Океанографски институт; Останките от двореца на римския император Диоклециан (3-4 в.), разположен на площ от 18 000 кв. м. Следобед отпътуване за Дубровник. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка в хотел 2*/3* в района на Дубровнишката Ривиера (Млини, Плат, Неум).
4 ДЕН
Закуска. По желание пешеходна обиколка на Дубровник с местен екскурзовод. Основан от римляните преди 1300 години, Дубровник е един от най-посещаваните от туристи градове, със своите площади с мраморна настилка, калдъръмени улици, къщи с кули, църкви, дворци, фонтани и музеи. Имате възможност да разгледате Двореца “Спонза”, Двореца на Ректор, Църквата “Св.Влах”, Францисканския манастир. Предлагаме разходка по “Страдун” – красивата пешеходна променада на Дубровник. Свободно време в стария град. Вечеря. Нощувка в хотел 3* в района на Черногорската Ривиера.
5 ДЕН
Закуска. По желание целодневна екскурзия с посещение на Котор и Будва. Котор е разположен в най-красивия залив на Адриатика – Которския, старинен град-крепост, който е обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство. Пешеходна обиколка из средновековния гард и разглеждане на църквите „Свети Николай Чудотворец“, Света „Мария”, Католическата катедрала „Свети Трифон“, Часовниковата кула. По желание: круиз с корабче из Которския залив (заплаща се допълнително) – ще имате възможност да се насладите отвътре на най-величествения фиорд в южна Европа. На юг се намира Будва – най-известният морски курорт на Черна гора, потънал в магнолии и олеандри, запазил средновековното си очарование и романтика. Разглеждане на църквата „Св. Троица“, Цитаделата, крепостната стена. Съхранените му улици и къщи са приютили съвременни магазини, барове, кафенета – места за отмора в приятна обстановка. Вечеря. Нощувка в хотел 3* в района на Черногорската Ривиера.
6 ДЕН
Закуска. Рано сутринта отпътуване за България. По пътя фотопауза при о-в Свети Стефан – курорта на звездите, Шкодренското езеро и каньона на р.Морача и р.Ибър.
7 ДЕН
Пристигане в Бургас рано сутринта.

Цената включва
Транспорт с лицензиран автобус;
1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в Загреб;
1 нощувка със закуска в хотел 3* в Трогир;
1 нощувки със закуски и вечери в хотел 2*/3* в района на Дубровнишката Ривиера;
2 нощувка със закуски и вечери в хотел 3* в района на Черногорската Ривиера;
Посещение на Национален парк „Плитвички езера”(входната такса се заплаща отделно – 150 куни, включва тричасова обиколка, водач, беседа и корабче);
Водач от агенцията.
Цената не включва
Пешеходна обиколка на Дубровник с местен екскурзовод – 10 евро
Пешеходна обиколка на Будва и Котор с местен екскурзовод ( с включена входна такса)- 10 евро;
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ – 6,90 лв. / за лица над 65 г. – 13.80 лв.; за лица над 75 г. – 20.70 лв./;
Курортна такса – 1,5 евро на ден (заплаща се задължително на рецепция при настаняване);
Круиз по Которския залив – 15 евро при минимум 20 туриста. Круизът продължава 1,5-2 часа и се спира за почивка на остров “ Богородица на скалата“
България, Бургас 8000
ул. Гладстон 74
България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)+359 889 286532
+359 899 163545
+359 889 286532 (Viber)
bulgaria_travel@yahoo.bg