Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

ИСТАНБУЛ И БУРСА

0
Price
From139лв.
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1670

Защо да изберете нас?

  • Страхотни цени
  • Перфектно обслужване
  • 5 звездно преживяване
  • Всичко от което имате нужда

Имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

4 дни

Мол Watergarden İstanbul ( Пеещите фонтани) и МОЛ Емаар  най-новия аквариум с подводна зоологическа градина

Bulgaria Travel Agency +359 896 996619, +359 889 286532 е-mail: bulgariatravel.burgas@gmail.com
България Травъл Ейджънси РК 01-7480 гр. Бургас ул.Гладстон 74
ИСТАНБУЛ- ПЕРЛАТА НА ОРИЕНТА И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БУРСА
с посещение на
Мол Watergarden İstanbul ( Пеещите фонтани) и МОЛ Емаар  най-новия аквариум с подводна зоологическа градина
Дата: 05-07.06.2020, 07-09.08.2020
Ден 1
Отпътуване в 21.30 ч. от Варна предния ден  /ул.Антим I/ – 169 лева,
Отпътуване в 00.10 ч. от Бургас /спирката на Булаир срещу химическото чистене/- 139 лева. Нощен преход по маршрут: Варна- Бургас – Истанбул.
Ден 2
Пристигане в Истанбул преди обяд.
Свободно време или обзорна автобусна обиколка на Истанбул „Два континента“ – преминаване покрай двореца „Топ Капъ“, базиликата „Св. София“, новооткритата църква“ Св.Стефан“,Египетския пазар, кулата „Галата“, двореца „Долмабахче“,българската църква „Св.Стефан“ преминаване над залива „Златния рог“ и по висящия мост над Босфора навлизане в азиатската част – фото-пауза, откъдето се открива красива гледка към европейската част на Истанбул и Босфора и пешеходен тур с посещение на: площада Хиподрум с трите колони (Змийската колона, Египетския обелиск (Порфирогенната колона) и Синята джамия.
Настаняване в хотел в близост до историческия център на Истанбул и Капалъ чарши. Свободно време за шопинг.
Вечерта по желание допълнително мероприятие “Истанбул нощем”. Разходка с луксозен туристически кораб по Босфора, с включена богата вечеря, неограничено количество напитки  и забавна шоу програма. Преминаване с кораба под двата моста свързващи континентите Европа и Азия и панорамно разглеждане местността Ортакьой, диско-клуб Рейна, единствения изкуствен остров в Босфора, двореца Бейлярбей, къщата на Инджи от сериала „Перла“, офиса на Шхерезада от сериала „1001 нощ“, Девическата кула, за която ще чуете и интересни легенди, кулата Галата и други интересни места. Трансфер до хотела. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Целодневна екскурзия до Бурса. Отпътуване от Истанбул, преминаване на Мраморно море с ферибот и пристигане в Бурса.  Туристическа обиколка с разглеждане на забележителностите на града – Улу Джами, Зелената джамия, крепостните стени, градският парк, център на коприната, етнографският комплекс и панорамната площадка, където се намират гробниците на първите османски владетели  Осман и Орхан Бей. Посещение на известния Коза Хан, в който ще се върнем години в миналото, ще се пренесем в света на Османските владетели и ще можем да изпием по едно туско кафе или чай в спокойна и уютна атмосфера.Свободно време за разходка и покупки. Отпътуване за Истанбул.
Посещение на Мол Watergarden İstanbul ( Пеещите фонтани) и на най-новият Мол Емаар. МОЛ Watergarden İstanbul – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към най-новият Мол Емаар в Истанбул. В мол Емаар можете да посетите най-новия аквариум с подводна зоологическа градина, ще  имате възможност да  видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате и в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria’s Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и др. Свободно време за шопинг.
Връщане в хотела.
Екскурзии по желание: 20.00ч. – Нощна автобусна обиколка на Истанбул и посещение на Пиер Лоти с красив изглед към Златния рог. Нощувка.

Ден 4
Закуска. По желание Обиколка на азиатската част на Истанбул с посещение на двореца „Бейлярбей“ и двореца „Кючуксу“ Дворецът „Бейлярбей“ – фантазия от бял мрамор сред магнолиева горичка, построен през XIX в. на азиатския бряг на Босфора султан Абдул Азис, бил е лятна резиденция на султаните и място, където отсядали най-важните чуждестранни гости – една от тях е френската императрица Йожени, австро-унгарския император Йозеф и др. Дворецът „Кючуксу“ е ловна резиденция на Абдул Меджид I, разположен на брега, там където се вливат единствените реки в Босфора, той носи изтънчеността на т.нар. Османски барок, съчетаващ умело ориенталски и западни елементи. Отпътуване за България. Спирка в Лозенград.Пристигане късно вечерта.
 Цената включва:
Транспорт с комфортен и удобен  автобус;
пътни магистрални и административни такси
2 нощувки със закуски в хотел 3* в Истанбул
Водач от фирмата организатор по време на пътуването
Посещение на Лозенград
Цената не включва:
• Панорамна обиколка “Между Азия и Европа” – 15 евро на човек / включва транспорт с местни автобуси, екскурзоводско обслужване на български език, пешеходна обиколка на историческата част на града/;
Вечерна разходка с корабче по Босфора с шоу програма /вкл.вечеря, алкохолни и безалкохолни напитки  без ограничение, трансфер от и до хотела/ -40 eвро;
Целодневна екскурзия до Бурса и посещение на МОЛ Watergarden и МОЛ Емаар с най-новата подводна зоологическа градина- 40 евро/ включва транспорт, лизензиран турски екскурзовод на български език по маршрута, панорамна и пешеходна обиколка на Бурса, фериботни такси, такса мост, посещение на МОЛ Watergarden и МОЛ Емаар

вечерна панорама с посещение на живописното кафене Пиер Лоти- 10 евро
Обиколка на Азиатската част на Истанбул с посещение на двореца „Бейлярбей“ и двореца „Кючуксу“- 30 евро /включва транспорт, лизензиран турски екскурзовод на български език, входни такси и за двата двореца/
входна такса за аквариума и подводната зоологическа градина Емаар- 50 TL /възрастен/, 42 TL /деца до 14 години/
България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)+359 889 286532
+359 899 163545
+359 889 286532 (Viber)
bulgaria_travel@yahoo.bg