Потребителско име

Регистрирайте се

След създаването на профил, можете да\'ll да бъде в състояние да следи състоянието на плащане, проследяване на потвърждение, а вие също можете да оцените турне, след като приключите с обиколка.
Потребителско име*
Парола*
Потвърждаване На Паролата*
Име*
Фамилия*
Дата На Раждане *
Електронна поща*
Телефон*
Държава*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Моля, съгласен съм с всички условия и общите условия, преди да продължите към следващата стъпка

Вече си член?

Потребителско име

ТРАНСИЛВАНИЯ И ЗАМЪКЪТ ЗАНЕЛОР

0
Цена
от199лв.
Вашето име*
Email адрес*
Запитване*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Моля, съгласен съм с всички условия и общите условия, преди да продължите към следващата стъпка
Запишете В Списъка С Желания

Добавяне на елемент в списъка с желания изисква акаунт

223

Защо да изберете нас?

  • Страхотни цени
  • Перфектно обслужване
  • 5 звездно преживяване
  • Всичко от което имате нужда

Имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

3 дни
Бургас
Трансилвания
Преди Коледа до ТРАНСИЛВАНИЯ-ПЕЩЕРЕН ЗАМЪК ЗАНЕЛОР и посещение на Коледните базари в Брашов и Букурещ!

Bulgaria Travel Agency +359 896 996619, +359 889 286532 е-mail: bulgariatravel.burgas@gmail.com
България Травъл Ейджънси РК 01-7480 гр. Бургас ул.Гладстон 74
Преди Коледа до ТРАНСИЛВАНИЯ-ПЕЩЕРЕН ЗАМЪК ЗАНЕЛОР и посещение на Коледните базари в Брашов и Букурещ!
КУРТЯ ДЕ АРДЖЕШ- СИБИУ- Пещерен Замък“ДОЛИНАТА ЗАНЕЛОР“- Замъкът БРАН- БРАШОВ- БУКУРЕЩ
Дата: 20-22.12.2019
Отпътуване:
• от Бургас в 00:10ч (Булаир, срещу химическото чистене);- 199 лева
• от Варна в 02:30ч (спирката на ул. Антим I);-189 лева
• от Русе в 05:30ч (паркинга на ЖП гара)-179 лева
1 ден-
Отпътуване към Р. Румъния, преминавайки по Дунав мост се отправяме към град Сибиу. По време на нашето пътуване, ще спрем да разгледаме една от старите столици на княжество Влахия – Куртя де Ардеш. Малкото градче, сгушено в прегръдката на суровите Карпати, е третият по важност град в окръг Арджеш. В градчето има над 20 църкви и манастири. Куртя де Арджеш в превод значи Дворец над река Ардеш. За отминалото величие на града напомнят най-вече манастира Куртя Де Арджеш в покрайнините, и Княжеската църква „Свети Николай“. Посещение на най-старата запазена църква във Влахия.
След посещението ни на Куртя де Ардеш продължаваме на север. Не можем да пропуснем да споменем, че само на около 30км от старата влашка столица се намират останките от величествена крепост наречена Поенари. Крепостта е разположена върху хълм на границата между Валахия и Трансилвания. Самият Влад Цепеш харесва крепостта и влага много усилия в реконструкцията и. Построен през 13-ти век, Поенари остава в историята като „истинския замък на Дракула“, самият той прави мястото една от най-важните крепости за отбраняване срещу враговете му. Преминаваме покрай Римнико Вълча – град, чиито герб е запазен в автентичен вид от 1550г до ден днешен. Пристигане в Сибиу привечер. Свободно време.  Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ден-
Закуска. По желание целодневна екскурзия до Castelul de Lut Valea Zanelor /Пещерен Замък“Долината Занелор“/ Това е атрактивен частен проект, който се основава на концепцията за „природно-историческа къща“. Проектът обхваща жилищното помещение, глинения замък, хотела, ресторанта, магазина за сувенири, детските площадки и много други индивидуални дейности. Време за снимки.
Отпътуване за градчето Бран и посещение на замъка „Бран” (входна такса 35 RON), известен още като Замъка на Дракула – ловната резиденция на Влад Цепеш , впечатляваща средновековна крепост, построена от местните жители през 1377 г. в замяна на което били освободени от данъци и такси.
Отпътуване за град Брашов, наричан още Кронщадт и посещение на площада със сградата на общината, Черната църква – най-голямата готическа катедрала в Източна Европа, построена 1383г. , Старото кметство, най-малката уличка в Румъния Strada Sforii, широка само 1.20 м. По желание изкачване до крепостната кула над града, от където се открива разкошна панорамна гледка на старата част на града и възможност за снимки. Свободно време в центъра на града за Коледните базари. Връщане в Сибиу. Възможност за вечеря в традиционно фолклорно румънско заведение. Нощувка.
3 ден-
Закуска. Отпътуване за Букурещ. Панорамна автобусна обиколка на Букурещ с разглеждане на Площадът на Съединението; Народният театър – символ на театралната бохема; Площадът на победата; Площадът на революцията; храмът на музиката “Атене” – концертен и фестивален център, една от емблемите на Букурещ, която се отличава със своя стил и купол с височина от 30м; Парламентът – втората по големина административна сграда в света след Пентагона, построен по проект на 18 годишно румънско момиче по времето на управлението на Николае Чаушеску; Патриархалната катедрала и дворец – духовен център на града, впечатляващи с класическия си стил с барокови елементи. Свободно време за Коледния базар, който привилича с многото дървени къщички, продавачите от които примамват с канелени сладки, вкусни гозби и всякакви вкусотии. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
транспорт с комфортен и удобен автобус, снабден с мини бар и DVD
пътни такси
2 нощувки със закуски в хотел 3* в Сибиу
туристическа програма в Куртя Де Арджеш и Сибиу
панорамна автобусна обиколка на Букурещ с екскурзоводско обслужване
екскурзоводско обслужване по целия маршрут
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
целодневна екскурзия до Замъкът “ Долината Занелор“, Замъкът Бран и Брашов / с вкл.пешеходна туристическа програма и екскурзоводско обслужване/ – 40 евро възрастен, 30 евро за дете до 11.99 г.
входна такса за Замъкът“Долината Занелор“- 5 RON
входна такса в замъка „Бран“ – 40 RON (около 18лв) за възрастни, 35 (около 16лв) RON за хора над 65г, 20 RON за студенти, 7 RON (около 3лв) за ученици.
 доплащане за „Румънска вечер“ в ресторант с жива музика и вечеря –20 евро
!! Деца до 11.99 г. ползват –10% отстъпка от цената за възрастен

България, Бургас 8000
ул. Гладстон 74
България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)+359 889 286532
+359 899 163545
+359 889 286532 (Viber)
bulgaria_travel@yahoo.bg