ИРЛАНДИЯ

0
Цена
от2,899 лв.
Име*
Телефон*
Имейл адрес*
Резервация / Запитване*
* Съгласявам се с Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитките.
Съгласете се "Политиката за защита на личните данни" за да може да изпратите съобщение.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1311

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

…let’s travel 
Bulgaria Travel Agency Ltd  РК 01-7480,    гр.Бургас 8000    ул.Гладстон 74 
+359 896 996619 +359 889 286532           www.bulgaria-travel.bg
1. ДЕН Полет до Дъблин
След пристигането ви в Дъблин, ще бъдете съпроводени до хотела, където ще пренощувате. През остатъка от деня ще разполагате със свободно време.
2. ДЕН Дъблин
Закуска. Денят започва с екскурзия в центъра на ирландската столица. Това включва посещение на ул. О`Конъл, историческа обиколка на джорджианския квртал на Дъблин и разходка в парка Св. Стефан Грийн, както и по бреговете на река Лифи. Ще посетите колежа Тринити. Следобед можете да се разходите из популярния квартал Temple Bar. Може да посетите седеметажната пивоварна Гинес – днес превърнат в музей, посветен на световноизвестната марка Guinness (пакет „Допълнителни екскурзии“). Нощувка в Дъблин.
3. ДЕН п-в Дингл – графство Кери 
Закуска. Посещение на полуострова Дингл, определен като „най-красивото място на света“ от авторите на National Geographic. Ще се разходите до нос Слея, където ще се насладите на невероятни гледки към скалите и бреговата линия. В Дингл ще разполагате със свободно време за разходка. Пристанищният град е известен със своите цветни къщи и невероятни ресторанти. Нощувка в графство Кери.
4. ДЕН Пръстенът на Кери – парк Киларни 
Закуска. Свободно време или може да се включите в целодневния тур (пакет „Допълнителни екскурзии“). Ще се запознаете с един от най-известните туристически маршрути в Ирландия – Пръстенът на Кери. С дължина от 170 км, той обхваща места със забележителни гледки към Атлантическия океан, сред които са Moll‘s Gap и Ladies‘ View. По време на обиколката си ще се насладите на красивите стръмни скали, пясъчните плажове и недокоснатата природа. Следобед ще посетите националния парк Киларни, където ще се разходите и ще разгледате къщите и градините на Макрос. В парка Киларни ще разполагате със свободно време. Нощувка в графство Кери.
5. ДЕН Голуей – графство Клеър 
Закуска. Разходка в пристанищния град Голуей и посещение на музея Клонмакнойс. Християнският манастир е известен със своите високи кръстове и цилиндрична кула. През остатъка от деня ще разполагате със свободно време. Нощувка в графство Клеър.
6. ДЕН Скалите на Мохер – Буррен 
Закуска. Свободно време или може да се включите в целодневния тур (пакет „Допълнителни екскурзии“). Ще посетите намиращите се в графство Клеър скали на Мохер, извисяващи се на 200 м надморска височина. Те се разпростират в продължение на 8 км по бреговата ивица на ирландското крайбрежие. Там ще се насладите на невероятни гледки към Атлантическия океан. След това ще се отправите към местността Буррен, характерна със своя лунен пейзаж и скалните образувания, които датират от милиони години. По-късно ще имате възможност да се запознаете със замъка Бунрати от XV век, както и с фолклорния парк, където той е разположен. По време на обиколката ще се запознаете с живота и културата на местното селско население от XIX век. Нощувка в графство Клеър.
7. ДЕН Скалата Кашел – Килкени – Дъблин 
Закуска. Денят ви ще започне с посещение на „Скалата Кашел“ – историческа забележителност, известна със своите средновековни постройки и скални фигури. След разходката ще се отправите към град Килкени, където ще разполагате със свободно време за разходка. Градът е характерен със средновековната си архитектура и забележителния реновиран замък. В Килкени можете да посетите и все още функциониращата пивоварната Смитуик, където ще научите историята на ирландс-кия стил бира – Red Ale. Връщане и нощувка в Дъблин.
8. ДЕН Полет до България
Закуска. Трансфер към летището. Полет към София.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
ДВУПОСОЧЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ
ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ20 кг регистриран/5 кг ръчен багаж.
TРАНСФЕР: Летище-Хотел-Летище. Модерен автобус с климатик.
НАСТАНЯВАНЕ: Отлични хотели според местната категоризация.
ХРАНА: 7 закуски на блок маса
НЕЗАБРАВИМИ ЕКСКУРЗИИ: Дъблин; пристанищните гр. Голуей и Дингл; музей Клонмакнойс; нос Слея; скалата Кашел; гр. Килкени.
ВОДАЧ С БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ще ви придружава и дава подробна информация по време на програмата.
Допълнително заплащане:
 • Задължителна медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за лица до 69 г.: 19 лв. За лица, навършили 70 г., застраховката се заплаща в двоен размер.
 • Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че пътувате сами и нощувате в самостоятелна стая): 649 лв.
 • Туристическа такса: 2 евро на човек на ден. (заплаща се на място)
 • В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор.
Ние ви препоръчваме: 
 • Пакет „Допълнителни екскурзии“: 349 лв. 
  – Пивоварна Гинес;
  – Целодневна екскурзия Мохер – Буррен;
  – Целодневна екскурзия Пръстенът на Кери – парк Киларни.
 •  Пакет „Вечери“: 259 лв. 
  – 7 вечери на сет меню. 
 • Или обединени двата пакета в „МЕГА Пакет„: 589 лв.
 • Традиционна ирландска вечер: 199 лв.
 • Застраховка „Отмяна на пътуването“
България, Бургас 8000
ул. Гладстон 74
България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)
+359 889 286532
+359 899 163545
+359 889 286532 (Viber)
bulgariatravel.burgas@gmail.com