Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

ИСТАНБУЛ И ТЕРМАЛНИТЕ ВОДИ НА ЯЛОВА

0
Price
From129лв.
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1379

Защо да изберете нас?

  • Страхотни цени
  • Перфектно обслужване
  • 5 звездно преживяване
  • Всичко от което имате нужда

Имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

3 дни

…let’s travel 

Bulgaria Travel Agency Ltd  РК 01-7480,    гр.Бургас 8000    ул.Гладстон 74
  +359 896 996619 +359 889 286532           www.bulgaria-travel.bg

 

ИСТАНБУЛ -ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ЯЛОВА С ТОПЛИТЕ МИНЕРАЛНИ ИЗВОРИ
Посещение по желание на МУЗЕЯТ КАРИЕ, джамията Михримах султан, църквата Влахерна, Теодосиеви светии
Възможност за ПОЛЕТ С ХЕЛИКОПТЕР НАД ИСТАНБУЛ
Дата: 12-14.11.2021  / 3 дни, 2 нощувки със закуски/
1 ден- Бургас – Истанбул
Отпътуване от Бургас в 00.10 ч. /спирката на Булаир срещу Хим.чистене/- 129 лева
Отпътуване от Варна в 21.30 ч./предния ден от ул. Антим I/- 159 лева
Пристигане в Истанбул сутринта. Туристическа пешеходна обиколка с екскурзовод на историческата част на града. Преминаване в Азиатската част на Истанбул, посещение на МОЛ „Емаар” и Watergarden Istanbul
Посещение на МОЛ „Емаар”, където се намира най-новият аквариум в Истанбул с подводна зоологическа градина. Тук живеят около 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида,включващи подводен стъклен тунел, галерия с риби, скали и водопади, царството на крокодилите, островът на пингвините, горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други.
Посещение на пеещите фонтани Watergarden Istanbul.  Изключително съчетание на вода, светлина, и музика. Свобдно време. Възможност за обяд.
Отпътуване към европейската част на Истанбул. Настаняване в хотел в кв.Лалели.
Свободно време или посещение на най-големия покрит пазар Капалъ Чарши.
Вечерта по желание допълнително мероприятие “Истанбул нощем”. Разходка с луксозен туристически кораб по Босфора, с включена богата вечеря, неограничено количество напитки  и забавна шоу програма. Преминаване с кораба под двата моста свързващи континентите Европа и Азия и панорамно разглеждане местността Ортакьой, Долмабахче, единствения изкуствен остров в Босфора, двореца Бейлярбей, къщата на Инджи от сериала „Перла“, офиса на Шхерезада от сериала „1001 нощ“, кулата Галата и други интересни места. Трансфер до хотела. Нощувка.
2 ден-Истанбул- Ялова- Истанбул
Закуска.
НОВО!! По желание отпътуване за град Ялова, известен със своите топли минерални басейни и хамами. Преминавене през най-новия мост над Мраморно море и пристигане в Ялова. Посещение на термалните басейни, ползване на хамам и сауна. Обяд и свободно време. Отпътуване за Истанбул.
Посещение по желание на МУЗЕЯТ КАРИЕ, джамията Михримах султан, църквата Влахерна, Теодосиеви светии
Музей „Карие“/църквата Хора/ е считана за един от най-красивите образци на византийската архитектура и изкуство.
„Света Богородица Влахернска“ е един от най-известните в света християнски храмове. Тук има аязмо „животворен източник“ и тук се намира и една от чудотворните икони на Богородица, благодарение на която градът не еднократно е бил спасяван. Връщане в хотела. Нощувка.
3 ден- Истанбул- Бургас
Закуска.
НОВО!! По желание при минимален брой от 6 човека полет с хеликоптер над ИСТАНБУЛ. Полетът продължава 15 минути/ цена: 180 евро на човек по маршрут: Синята Джамия, Св. София, Топ Капъ, Галата, Кулата на девицата, моста над Босфора, Румелийската крепост, Долмабахче, район Маслак.
!!Полета се провежда под контрола на професионалисти след прадварителен инструктаж.
Или посещение на „Топ Капъ“ – първата резиденция на Османските султани, издигнат по време на Султан Мехмед II – Завоевателя на византийския Константинопол. Дворецът е бил официална резиденция на султана, център на властта и държавността, място за забавления и посрещане на важни гости в османската империя от XV в. до XIX в. В периода на най-големия разцвет на империята е бил обитаван от над 4000 души. Състои се от 4 двора и множество разпръснати сгради.
Отпътуване за България. Посещение на OUTLET VIA PORT VENECIA. За да се докоснете до красотата и романтиката на Венеция вече не е необходимо да пътувате 1100 км. Това може да се случи в Истанбул в новият Outlet Via Port Venecia, който  предлага да се разходите с гондола по каналите на красива Венеция и да усетите духа на площад Сан Марко, докато пазарувате в магазините с намаления на световно известните марки. Освен насладата от пазаруването и удоволствието от ниските цени можете да преживеете романтиката  все едно сте в красивата италианска перла.
Отпътуване за Лозенград и кратък престой в центъра на града за покупка на турски сладкиши. Отпътуване за България; преминаване през ГКПП М. Търново и пристигане в Бургас късно вечерта.
ЦEНАТА ВКЛЮЧВА:
• транспорт с комфортен и удобен  автобус, пътни такси;
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* в европейската част на Истанбул;
• посещение на МОЛ VIAPORT VENEZIA
• посещение на Лозенград
• екскурзоводско обслужване по време на пътуването
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• “Между Азия и Европа”  с посещение на МОЛ Емаар и Watergarden– 20 евро на човек / включва транспорт с местни автобуси, екскурзоводско обслужване на български език, пешеходна обиколка на историческата част на града/;
• “Истанбул нощем” вечеря на кораб по Босфора– 40 евро на човек /включва трансфер от и до хотела, вечеря и напитки в неограничено количество/, забавна програма, екскурзоводско обслужване;
•Целодневна екскузия до Ялова- 45 евро на човек/ включва трансфер Истанбул- Ялова- Истанбул, посещение на термалните басейни, ползване на хамам, сауна, обяд, водач- придружител/
Посещение по желание на МУЗЕЯТ КАРИЕ, джамията Михримах султан, църквата Влахерна, Теодосиеви светии- 25 евро
•Полет с хеликоптер над Истанбул- 180 евро на човек/ при минимум 6 записани човека по маршрут: Синята Джамия, Св. София, Топ Капъ, Галата, Кулата на девицата, моста над Босфора, Румелийската крепост, Долмабахче, район Маслак/
•Посещение на двореца „Топ Капъ“ – 30 евро (включва входна такса, екскурзоводско обслужване на български език, трансфер);
България, Бургас 8000
ул. Гладстон 74
България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)
+359 889 286532
+359 889 286532 (Viber)
bulgariatravel.burgas@gmail.com