КИТАЙ – НЕОБЯТНО РАЗНООБРАЗИЕ

0
Цена
от2,799 лв.
Име*
Телефон*
Имейл адрес*
Резервация / Запитване*
* Съгласявам се с Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитките.
Съгласете се "Политиката за защита на личните данни" за да може да изпратите съобщение.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1350

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

 …let’s travel 
Bulgaria Travel Agency Ltd  РК 01-7480,   гр.Бургас 8000  ул.Гладстон 74
  +359 896 996619 +359 889 286532           www.bulgaria-travel.bg
Ден 1. Полет до Пекин 
Веднага след като екскурзоводът ви посрещне на летището ще се отправите към красивия „Jingshan Park“. Паркът се намира на върха на хълма „Jing Shan“, от който се открива невероятна панорама към Забраненият град и Пекин. Трансфер до хотела в района на Пекин. Нощувка
Ден 2. Пекин  
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия в столицата на Китай (пакет „Допълнителни екскурзии“). Площад Тиенанмън (в превод „Вратата на небесното спокойствие“) е един от най-впечатляващите и големи площади в света, способен да побере над един милион души. Следва посещение на Забраненият град, където ще се впечатлите от залите и градините на най-голямата древна дворцова структура в света. Храмът на Небето представлява даоистки комплекс, състоящ се от храмови сгради. Разположен е на мраморна тераса в южната част на Пекин в парка „Тиантан“. Построен е на три етажа, над които се издигат конусовидни покриви, направени от над 50 000 тъмносини глазирани керемиди и е най-добре запазилият се архитектурен паметник от династията Мин. Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 3. Пекин 
Закуска. Свободно време или посещение на Великата китайска стена (пакет „Допълнителни екскурзии“). Juyongguan е един от трите най-известни маршрути по Великата китайска стена, заедно с Jiayuguan и Shanhaiguan. Намира се на 75 км северозападно от Пекин и минава през уникална планинска природа. На връщане ще се отправите към парка Олимпия и Националния стадион в Пекин, наричан „Птиче гнездо“, заради футуристичния си дизайн – едно от найвнушителните съоръжения в Китай, където ще имате фото пауза. Връщане в хотела. Нощувка
Ден 4. Пекин 
Закуска. Свободно време или посещение на Летния дворец и храма на Лама „Yonghe Temple“ (пакет „Допълнителни екскурзии“). Сградите и дворовете на Летния дворец са красиво декорирани и заредени с много история. На негова територия се намира най-добре запа- зената и най-голямата императорска градина, съществуваща в Китай. Ще направите разходка с лодка до Хълма на дълголетието (предлага се на място). Следва посещение на храма „Yonghe Temple“ или храм Лама. Известен със своите извити покриви, страхотни стенописи, вели- колепни декоративни арки, гоблени, огледала и тантрически статуи, смесващи се в плътни облаци тамян. Това е най-големият будистки манастир извън Тибет, който е бил построен като имение за император Йончжън от династията Цин, когато той е бил принц. Връщане в хотела. Вечерята (пакет „Вечери“) включва печена патица по пекински. Нощувка.
Ден 5. Шанхай
Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до гарата. Отпътуване с високоскоростен влак до Шанхай (1318 км, около 5 часа). Движещ се със средна скорост от 350 км/ч, високоскоростният влак „Fuxing“ е един от най-бързите влакове в света. Пристигане в Шанхай – найголемият град в Китай и едно от най-космополитните места на света. Разположен на делтата на р. Яндзъ, градът често е наричан „източния Париж“ или „перлата на Изтока“. Ще се разходите по впечатляващата крайбрежна ивица „Бунд“ – символа на Шанхай, разказващ за колониалното минало на града, както и търговския булевард „Нандзин“. Трансфер до хотела в района на Шанхай. Нощувка.
Ден 6. Шанхай
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия в Шанхай (пакет „Допълнителни екскурзии“). Първо предстои да посетите храма на Нефритения Буда. Това е популярно будистко светилище, известно с невероятната си бяла, нефритена статуя на Буда повече от век. Следва посещение на градината „Ю Юан“, която се намира в стария център на града. Следобед ще посетите бившата Френска концесия, която някога е била известна с игралните си домове и пушилните на опиум. Вечерта можете да се насладите на акроба- тично шоу (предлага се на място). Връщане в хотела. Нощувка
Ден 7. Шанхай
Закуска. Свободно време или екскурзия до Суджоу (пакет „Допълнителни екскурзии“). Суджоу е известен като китайската Венеция, заради множеството красиви канали, които го прорязват. Известен с градините си в южнокитайски стил. Ще посетите античната улица „Shantang“. Древни мостове минават през речните канали, а двете страни на каналите са облицовани със стари къщи и традиционни магазини. Вечер червените улични фенери, се отразяват в реката, създавайки живописни пейзажи. Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 8. Полет до България
Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до летището и полет към България. В случай, че полетът е късно вечерта или след полунощ ще имате свободно време или посещение на Световния финансов център в Шанхай (предлага се на място).
В цената е включено:
– Двупосочен самолетен билет
– Всички летищни такси (23 кг регистриран и 8 кг салонен багаж)
– Трансфер (Летище-Хотел-Летище)
Модерен автобус с климатик
– Настаняване
Отлични 4* хотели според местната категоризация
– Храна
7 закуски на блок маса
– Незабравими екскурзии
парка „Jing Shan“; хълма „Jing Shan“; крайбрежната улица Бунд в Шанхай; търговския булевард Нандзин
– Водач с български език
Ще ви придружава и дава подробна информация по време на програмата
Допълнително заплащане:
– Задължителна медицинска застраховка с покритие 50 000 евро за лица до 69г.: 49 лв. За лица, навършили 70 г., застраховката се заплаща в двоен размер.
– Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че пътувате сами и нощувате в самостоятелна стая): 590 лв.
– Съдействие и издаване на E-visa, без да е нужно лично присъствие: 279 лв. на човек.
– В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор: около 3 евро на ден.
Ние ви препоръчваме:
– Пакет „Допълнителни екскурзии“: 449 лв.
Екскурзия в Пекин
Екскурзия до Великата китайска стена – Juyongguan
Посещение на Летния дворец и храма на Лама Yonghe Temple
Екскурзия в Шанхай
Екскурзия в Суджоу
– Пакет „Вечери“: 369 лв. на човек за целия престой
– Или обединени двата пакета в „МЕГА Пакет“ 799 лв.
– Застраховка „Отмяна на пътуването“
България, Бургас 8000
ул. Гладстон 74
България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)
+359 889 286532
+359 889 286532 (Viber)
bulgariatravel.burgas@gmail.com