Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

ШОПИНГ В ИСТАНБУЛ И АКВАРИУМА АКВА ФЛОРИЯ

0
Price
From149лв.
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

353

Защо да изберете нас?

  • Страхотни цени
  • Перфектно обслужване
  • 5 звездно преживяване
  • Всичко от което имате нужда

Имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

3 дни

Посетете с нас най- новият Аквариум „АКВА ФЛОРИЯ“ и си напазарете изгодно в КАПАЛЪ ЧАРШИ- БУЛЕВАРД БАГДАД- VIAPORT VENEZIA

Bulgaria Travel Agency +359 896 996619, +359 889 286532 е-mail: bulgariatravel.burgas@gmail.com
България Травъл Ейджънси РК 01-7480 гр. Бургас ул.Гладстон 74
!!НОВА АВТОРСКА ПРОГРАМА !!
Посетете с нас най- новият Аквариум „АКВА ФЛОРИЯ“ и си напазарете изгодно в КАПАЛЪ ЧАРШИ- БУЛЕВАРД БАГДАД- VIAPORT VENEZIA
Дата: 20-22.12.2019
Аквариумът „АКВА ФЛОРИЯ“ разполага с 64 аквариума с 6800 куб.м. вода. Всички те  представят над 1500 вида на 15000 земни и морски същества от Черно, Мраморно, Егейско и Червено море, протока Босфора, Суецкия и Панамския канал и тропическа гора. Аквариумът има множество зали, богато разнообразие от морски обитатели, като огромни и любопитни скатове, страховити акули, риби-клоуни, зала „Антарктида“, „Тропическа зала“ и много други.
1 ден –
Отпътуване от Варна в 01:30ч, от ул. Антим I;-179 лева
Отпътуване от Бургас в 04:00ч, от Булаир срещу Хим.чистене- 149 лева
Пристигане сутринта в Истанбул. Посещение на най-големия и най- новия Аквариум „АКВА ФЛОРИЯ“ който е разположен в голям Шопинг център. Свободно време за разглеждане на аквариума и шопинг. Настаняване в хотел в търговската част на Истанбул. Свободно време за посещение на Капалъ Чарши.
Вечерта по желание допълнително мероприятие “Истанбул нощем”. Разходка с луксозен туристически кораб по Босфора, с включена богата вечеря, неограничено количество напитки  и забавна шоу програма. Преминаване с кораба под двата моста свързващи континентите Европа и Азия и панорамно разглеждане местността Ортакьой, двореца Бейлярбей, къщата на Инджи от сериала „Перла“, офиса на Шхерезада от сериала „1001 нощ“, Галата и други интересни места. Трансфер до хотела. Нощувка.
2 ден-
Закуска. По желание посещение на българската църква Св.Стефан, пешеходна обиколка и посещение на Синята джамия, Св.София и двореца Топ Капъ/ отвън/. Отпътуване за континент Азия и посещение на парка Чамлъджа,който разкрива невероятно красива гледка към града. Свободно време за снимки. Възможност за опитване на местните специалитети, сред които е и ашурето. В тукашното ашуре освен жито,се добавят и семена и ядки или се смесва със сушени плодове.Разходка и свободно време по „Баадат Джадеси“, който е на четвърто място сред най-добрите булеварди за шопинг и развлечения в света. Булевард „Багдад“ е дълъг 14км. и тук са разположени много магазини на известни марки, кафета и ресторанти. Една от най- популярните тук е турската верига заведения „Кахве дюнясъ“ (Светът на кафето).

Вечерта по желание Нощен Истанбул („Пиер Лоти”) вечерна панорамна автобусна разходка до Пиер Лоти – Пиер Лоти е псевдоним на френски автор живял и творил в Истанбул през 19 век. Той обичал често да посещава едно кафене, което се намира на върха на един хълм с гледка към Златния рог. По негово време мястото е било обзаведено с няколко табуретки и печка за варене на турско кафе. Днес кафенето носи неговото име, мебелировката е по- модерна, но все пак запазена в стил от 19 век. Там може да се насладите на невероятната панорама към Златния рог, както през деня така и вечерта, да изпиете едно турско кафе или чай, да поиграете на табла пушейки наргиле. Още по- интересен може да бъде и начинът по който ще стигнете до там. Връщане в хотела. Нощувка. 
3 ден-
Закуска и освобождаване на хотела. Възможност за разходка с корабче по Босфора и разглеждане на европейския и азиатския бряг на Истанбул с местен екскурзовод на български език. Разглеждане на едни от най- богатите и известни къщи, снимани в много турски сериали. 
Или посещение с екскурзовод на двореца „Топ Капъ“ – първата резиденция на Османските султани, издигнат по време на Султан Мехмед II – Завоевателя на византийския Константинопол. Дворецът е бил официална резиденция на султана, център на властта и държавността, място за забавления и посрещане на важни гости в османската империя от XV в. до XIX в. В периода на най-големия разцвет на империята е бил обитаван от над 4000 души. Състои се от 4 двора и множество разпръснати сгради.
Посещение на OUTLET VIA PORT VENECIA. За да се докоснете до красотата и романтиката на Венеция вече не е необходимо да пътувате 1100 км. Това може да се случи в Истанбул в новият Outlet Via Port Venecia, който  предлага да се разходите с гондола по каналите на красива Венеция и да усетите духа на площад Сан Марко, докато пазарувате в магазините с намаления на световно известните марки. Освен насладата от пазаруването и удоволствието от ниските цени можете да преживеете романтиката  все едно сте в красивата италианска перла.
Отпътуване за Лозенград и кратък престой в центъра на града за покупка на турски сладкиши. Отпътуване за България; преминаване през ГКПП М. Търново и пристигане в Бургас късно вечерта. 

Цената включва:
• транспорт с лицензиран и удобен автобус;
• пътни, магистрални и административни такси;
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* в квартал Лалели;
• представител екскурзовод от агенцията;
• посещение на Аквариумът „Аква Флория“
• посещение на VIAPORT VENEZIA 
Цената не включва:
“Истанбул нощем” вечеря на кораб по Босфора– 40 евро на човек /включва трансфер от и до хотела, вечеря и напитки в неограничено количество/, забавна програма, екскурзоводско обслужване;
панорамна обиколка на историческата част на Истанбул и разходка в азиатската част на града – парка Чамлъджа и „Баадат Джадеси“ – 30 евро;
Вечерна панорамна разходка до Пиер Лоти- 15 евро
 разходка с корабче по Босфора- 20 eвро;
Посещение на двореца „Топ Капъ“ – 30 евро (включва входна такса, екскурзоводско обслужване на български език, трансфер);
входна такса за „Аква Флория“- 99 TL
България, Бургас 8000
ул. Гладстон 74
България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)
+359 889 286532
+359 889 286532 (Viber)