Потребителско име

Регистрирайте се

След създаването на профил, можете да\'ll да бъде в състояние да следи състоянието на плащане, проследяване на потвърждение, а вие също можете да оцените турне, след като приключите с обиколка.
Потребителско име*
Парола*
Потвърждаване На Паролата*
Име*
Фамилия*
Дата На Раждане *
Електронна поща*
Телефон*
Държава*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Моля, съгласен съм с всички условия и общите условия, преди да продължите към следващата стъпка

Вече си член?

Потребителско име

ЗАГАДКИТЕ НА КАПАДОКИЯ АНКАРА И БУРСА

0
Цена
от399лв.
Вашето име*
Email адрес*
Запитване*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Моля, съгласен съм с всички условия и общите условия, преди да продължите към следващата стъпка
Запишете В Списъка С Желания

Добавяне на елемент в списъка с желания изисква акаунт

336

Защо да изберете нас?

  • Страхотни цени
  • Перфектно обслужване
  • 5 звездно преживяване
  • Всичко от което имате нужда

Имате въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас.

+359 896 99 66 19
+359 88 92 86 532

bulgariatravel.burgas@gmail.com

ЗАГАДКИТЕ НА КАПАДОКИЯ АНКАРА И БУРСА

Bulgaria Travel Agency +359 896 996619, +359 889 286532 е-mail: bulgariatravel.burgas@gmail.com
България Травъл Ейджънси РК 01-7480 гр. Бургас ул.Гладстон 74
ЗАГАДКИТЕ НА КАПАДОКИЯ
Дати: 01-05.04.2020, 16-20.09.2020 г.
1 ДЕН-
Отпътуване в 01.30 ч. от Варна, ул. Антим I
Отпътуване в 03.10 ч. от Несебър и Слънчев бряг/ спирка Жанет/
Отпътуване в 03.30 ч. от Поморие /Аквапарк/

Отпътуване в 04.00 ч. от Бургас, ул. Булаир /срещу Химическото чистене/. Преминаване на границата през ГКПП Малко Търново. Преминаване през мегаполиса Истанбул на път за Анкара. Вечерта пристигане в Анкара и настаняване в хотел 3*. Вечеря.  Нощувка.
 
2 ДЕН-
 
Закуска. Обзорна автобусна екскурзия на столицата на Турция- Анкара с лицензиран турски екскурзовод на български език, която включва: мавзолея на Ататюрк, Археологическия музей, един от най-големите в Турция, представящ живота и бита на Анатолийските цивилизации, Анкарската крепост. Свободно време. След обяд отпътуване за Кападокия. По пътя разглеждане и фото-пауза на второто по големина в света солено езеро Тюз гьолу (Соленото езеро). Пристигане в Кападокия и настаняване в хотел 3*. Вечеря. След вечеря, по желание /срещу допълнително доплащане/посещение на подземен ресторант с програма, в който ще можем да наблюдаваме танц на дервиши и ориенталска програма. В цената са включени напитки алкохолни и безалкохолни в неограничено количество. Връщане в хотела. Нощувка.
 
 
3 ДЕН-
Рано сутринта след предварително записване и доплащане ПОЛЕТ С БАЛОН над природните красоти на областта Кападокия – по време на леката утринна закуска имате възможност да станете свидетел на незабравимата гледка при подготовката за полет на балона, след това да се насладите на изгрева на слънцето и играта на сенките по долините и причудливите природни форми, а накрая получавате и сертификат – доплащане 120 €/човек.
Закуска. Отпътуване и посещение на подземен град Каймаклъ с лицензиран екскурзовод на български език, обитаван 5 в.пр.Хр. и състоящ се от 9 етажа, свързани чрез каменни стълбища. В древността в града е имало кухни, конюшни, мазета, винарни, столови, водоизточници, складове за маслини. За да се предпазят от враговете си хората, живеещи в града, търкаляли големи каменни блокове, за да запушат изходите (не се препоръчва за хора с клаустрофобия и сърдечни проблеми). Панорамна обиколка с екскурзовод на български език със спирки за снимки и разглеждане на природните феномени в областта Кападокия: долината на феите Зелве в района Пашабагъ с причудливите вулканични образувания, трите грации, долината на гълъбите, крепостта Уч Хисар и посещение на музея на открито в Гьореме, представляващ голям комплекс от скални църкви от 8-ми век. Посещение на градчето на грънчарите Аванос и градчето Юргюп, известно с производството на килими, керамика, бижутерски и кожени изделия. Вечеря. Нощувка.
 
 
4 ДЕН-
Закуска. Отпътуване за Бурса. Свободно време за вечеря и за покупки от Кютахя, известен център за производство на порцеланови изделия. Късно вечерта пристигане в Бурса – четвъртият по големина град в Турция, първа столица на османската империя и важен търговски център, разположен на западния край на древния път на коприната. Оттук произлизат популярните турски храни – ореховка и искендер кебап. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.
 
 
5 ДЕН-
 
Закуска. Освобождаване на хотела. Обзорна обиколка на Бурса с лицензиран екскурзовод на български език. Посещение на Улу джамия, Гробниците на основателите на Османската империя – Осман и Орхан, Зелената джамия, и Коза хан. Свободно време за покупки по големите пазари, предлагащи изобилие от стоки. Отпътуване за България, преминавайки отново през Истанбул. Спирка в Лозенград. Пристигане в Бургас късно вечерта, във Варна около полунощ.
 
 
 
Дата

Цена възрастен в двойна/тройна стая:

от Бургас

от Поморие

от Сл.бряг

от Варна

18-23.09.2019 г.

399 лева

409 лева

409лева

429лева

 
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
-> транспорт с лицензиран автобус по маршрута;
-> гранични, пътни такси;
-> 1 нощувка със закуска и вечеря в Анкара в хотел 3*;
-> 2 нощувки със закуска и вечеря в Кападокия в хотел 3*;
-> 1 нощувка със закуска в Бурса в хотел 3*;
-> обзорна автобусна и пешеходна обиколка на Анкара;
-> обзорна автобусна и пешеходна обиколка на обектите в областта Кападокия;
 -> обзорна обиколка на Бурса;
-> представител от агенцията, придружаващ групата;
-> застраховка за лица до 69.99 г.
 
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
-> курортна такса х 1.50 евро /на вечер/ -6 евро /задължително доплащане/
-> лицензиран турски екскурзовод на български език по време на пътуването- 15 евро
 -> посещение на подземен ресторант в Кападокия – 25 € / 50.00 лв./ вкл. трансфер от хотела и обратно, напитки неограничено количество и мезе към тях ядки, парченца плодове, танц на дервишите, ориенталска програма/
-> полет с балон над Кападокия – 120 € / 240.00 лв. /вкл. трансфер, закуска, кафе, чай, едночасов полет, чаша шампанско и сертификат/
 
 
Допълнителна информация:
* Необходими документи: – международен паспорт 
  За лицата под 18 г., пътуващи сами, непридружени от родители, или пътуващи с единия от родителите – освен международен паспорт се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители/ детето им да пътува в чужбина. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето се носят по време на пътуването.
* Валутен курс 1 TRL ≈ 0,30 лв.;
* Входни такси за всички обекти: музей на Анатолийските цивилизации 20 TRL; за скалните църкви в Гьореме 30 TRL, Учхисар 7 TRL, за подземен град Каймаклъ 30 TRL, долината „Зелве” 10 TRL, Мавзолей на Мевляна 5 TRL+3 TRL за слушалки
 
  България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)+359 889 286532
+359 899 163545
+359 889 286532 (Viber)
bulgaria_travel@yahoo.bg