ЗАВЕДЕТЕ СВОЕТО ДЕТЕ ВЪВ ВИАЛАНД ИСТАНБУЛ

0
Цена
от169 лв.
Име*
Телефон*
Имейл адрес*
Резервация / Запитване*
* Съгласявам се с Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитките.
Съгласете се "Политиката за защита на личните данни" за да може да изпратите съобщение.
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3605

…let’s travel 

Bulgaria Travel Agency Ltd  РК 01-7480,    гр.Бургас 8000    ул.Гладстон 74
  +359 896 996619 +359 889 286532           www.bulgaria-travel.bg
ПОСЕТЕТЕ VIALAND – Първият Мега международен увеселителен парк в ИСТАНБУЛ,  МОЛ „Емар“ с най-голямата подводна зоологическа градина „Форум Истанбул“ и Музея на шоколада
Дати:  27-29.05.2022, 24-26.06.2022,  29-31.07.2022, 26-28.08.2022
Цена за възрастен- 169 лева, деца до 11.99 год- 139 лева
1 ден- Бургас – Истанбул
Отпътуване от Бургас в 00.10 ч. /спирката на Булаир срещу Хим.чистене/- 169 лева възрастен/ 139 лева деца
Отпътуване от Варна в 21.30 ч./предния ден от ул. Антим I/- 199 лева възрастен/ 169 лева деца
Пристигане в Истанбул сутринта. Свободно време или  обиколка на Азиатската част на Истанбул, посещение на МОЛ „Емаар” и Watergarden Istanbul
Посещение на МОЛ „Емаар”, където се намира най-новият аквариум в Истанбул с подводна зоологическа градина. Тук живеят около 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида,включващи подводен стъклен тунел, галерия с риби, скали и водопади, царството на крокодилите, островът на пингвините, горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други.
Посещение на пеещите фонтани Watergarden Istanbul.  Изключително съчетание на вода, светлина, и музика. Свобдно време. Възможност за обяд.
Отпътуване към европейската част на Истанбул и настаняване в хотел в кв. Лалели. Свободно време за посещение на „Капалъ чарши“, най-големият покрит пазар. Нощувка.
2 ден- Истанбул Закуска.
Посещение на Vialand – Първият Мега международен увеселителен парк в Истанбул, Турция работи на обща площ от 600,000 m2 и е по проект в който до момента са инвестирани около един милиард и половина турски лири.
В парка има обособени зони за забавления за всички вкусове. Малките посетители могат да се забавляват в специално обособена зона, предлагаща множество атракциони – влакче с което обикалят умален вариант на целия свят, блъскащи се колички и въртележки, малчуганите дори могат да станат герои във филми в специалния симулатор.
Търсачите на силни усещания имат на разположението си влакчета виещи се в облаците, рафтинг, приключение в мрачен сафари тунел, тунел на ужасите и други изненади! Парка има и историческа зона, която предлага разходка по улиците на стария Истанбул, както и пътешествие до 1453 г. в деня на покоряването на града!
Шопинг маниаците също няма да останат разочаровани, множество магазини удовлетворяващи и най-капризните вкусове  ви очакват в шопинг центъра.
Паркът разполага с  ресторанти,  5D кино, шоу център. Концерти през цялото лято и много изненади Ви очакват във VIALAND –  отговорът на всичко, което търсите. Връщане следобед в хотела.
Вечерта по желание допълнително мероприятие “Истанбул нощем”. Разходка с луксозен туристически кораб по Босфора, с включена богата вечеря, неограничено количество напитки  и забавна шоу програма. Преминаване с кораба под двата моста свързващи континентите Европа и Азия и панорамно разглеждане местността Ортакьой, единствения изкуствен остров в Босфора, двореца Бейлярбей, къщата на Инджи от сериала „Перла“, офиса на Шехерезада от сериала „1001 нощ“, Девическата кула, за която ще чуете и интересни легенди, кулата Галата и други интересни места. Трансфер до хотела. Нощувка.
3 ден- Истанбул- Бургас
Закуска.  По желание посещение на султанския дворец Долмабахче, с включени екскурзоводско обслужване на български език с лицензиран екскурзовод, водна такса и трансфер.
Около обяд отпътуване. Посещение на търговски център „Форум Истанбул“, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивият аквариум бившият „Тюркуазу“, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа. Тук се намира и най-големият подводен тунел за наблюдение на рибите – 83м. В близост се намира и магазин Ikea и голям МОЛ предлагащ стоки на известни световни марки. Посещение на  Музея на Шоколада в Истанбул, където ще можете да видите много приказни герои, като Снежанка и седемте джуджета, Бременнските музиканти, къщичката на Баба Яга, Хензел и Гретел и много други..
Отпътуване за Лозенград и кратък престой в центъра на града за покупка на турски сладкиши. Отпътуване за България; преминаване през ГКПП М. Търново и пристигане в Бургас късно вечерта.
Цената включва:
• транспорт с комфортен и удобен  автобус, пътни такси;
• 2 нощувка със закуски в хотел 3* в европейската част на Истанбул;
• посещение на Vialand с вкл. трансфер
•посещение на МОЛ Форум Истанбул
•посещение на Музея на Шоколада
• посещение на Лозенград
• представител-екскурзовод по време на пътуването
Цената не включва:
• посещение на азиатската част на Истанбул, МОЛ „Емаар” и МОЛ Watergarden Istanbul- 20 евро
• “Истанбул нощем” вечеря на кораб по Босфора– 40 евро за възрастен, 35 евро за деца до 12 год./включва трансфер от и до хотела, вечеря и напитки в неограничено количество/, забавна програма, екскурзоводско обслужване;
•Посещение на Долмабахче- 30 евро за възрастен, 25 евро за деца до 12 год. / включва входна такса и екскурзоводско обслужване с местен, лицензиран екскурзовод на български език/
•Входна такса за подводната зоологическа градина в МОЛ Емаар- 120 TL
•Входна такса за увеселителния парк VIALAND- 740 TL за възрастен, 730 TL за дете / възможност да се ползват всички атракции без ограничение за брой пъти/
•Входна такса за Аквариум Sea Life – 79 TL
• Входна такса за Музея на Шоколада- 100 TL
! Агенцията не носи отговорност при промяна на входните такси от турска страна
АТРАКЦИИ КОИТО ПРЕДЛАГА УВЕСЕЛИТЕЛНИЯТ ПАРК VIALAND:
Влакчето Nefeskesen- развива 110км /ч. само за 3 секунди
Кулата на справедливостта- издига Ви на 50 м. височина и рязко Ви пуска надолу
Maceraperest- влакчето, което Ви издига на 30 м. височина със скорост 80 км./час
Viking- едно от най-популярните водни забавления, Ви спуска неочаквано от 15 м. височина
Магическа стая, в която ще разберете че мозакът Ви си играе магическа игра с Вас
АТВ сафари, пейнтбол, въжена градина
4D кино
Въртележка на два етажа
Фермата- през нея можете да се разходите с влакче
Блъскащи се колички
Малките пожарникари
Улица на стария Истанбул- пренася Ви назад в миналото
За повече информация, тук:
http://www.isfanbul.com/
Задължителен е международен паспорт!
За дете пътуващо само с единия родител, се изисква нотариално заверена декларация от другия родител/ копие и оригинал/
България Травъл Ейджънси
+359 896 996619
+359 896 996619(Viber)
+359 889 286532
+359 899 163545
+359 889 286532 (Viber)
bulgariatravel.burgas@gmail.com